Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen - Functionaliteiten

SE-programma’s zijn gemaakt en bedoeld voor het vastleggen van eisen. Dergelijke programma’s zijn niet gemaakt voor het uitvoeren van vergunningenmanagement. Het vastleggen van vergunningen in een SE-programma kan natuurlijk wel, maar het uitdraaien van bijvoorbeeld voortgangsrapporten vergt meestal nog veel nabewerking. Een combinatie van SE en PermitPower kan in die gevallen veel tijdwinst en een beter overzicht opleveren.

Ja dat kan! Via onze API is de informatie uit PermitPower te koppelen aan andere programma’s, waaronder ook SE-software. Deze koppeling moet eenmalig ingeregeld worden, waarna de uitwisseling van gegevens kan plaatsvinden.

In enkele klikken genereer je een tenderrapport (met kosten en proceduretijden) of een voortgangsrapport (planning, actuele status e.d.) vanuit PermitPower. Indien gewenst (en ingevuld) draai je ook eenvoudig een overzicht uit van vergunningen per object (of wbs) of een overzicht van alle overleggen/contactmomenten.

Voor het identificeren van de vergunningen die nodig zijn voor een project is veel specialistische kennis nodig. De tool kan dit helaas niet zelf bedenken. Wij adviseren om hiervoor een vergunningenspecialist in te schakelen, waarna de geïdentificeerde vergunningen eenvoudig in PermitPower gezet kunnen worden, van waaruit je vervolgens het gehele vergunningenproces kunt managen en het overzicht kunt bewaken.

De servers van Datastorms staan in Duitsland en worden exclusief door Datastorms gebruikt. Alle data staat daar veilig.

Deze optie is recent beschikbaar gekomen: we laten hem graag zien!

 

Ja! Een GIS-koppeling maakt het mogelijk om aan te geven op welke locatie een vergunning geldig is. Voor objecten is dit vaak wel duidelijk, maar voor bijvoorbeeld archeologie vergunningen kan dan het gebied op de kaart aangegeven worden waarbinnen hiermee rekening gehouden moet worden.

Veelgestelde vragen - Samenwerken

Jazeker kan dit! Mocht je als bedrijf besluiten om Permitpower te gaan gebruiken, dan kun je een onbeperkt aantal projecten in de PermitPower omgeving plaatsen. Iedereen met toegang tot je bedrijfsomgeving en de juiste rollen en rechten kan in alle projecten kijken of werken en dus bij ziekte of vakantie ook eenvoudig inzien wat er nog gedaan moet worden en welke afspraken er gemaakt zijn.

Vanuit PermitPower kun je projectteamleden of opdrachtgever toegang geven tot het vergunningendossier van het project. Per contactpersoon kun je aangeven welke rol of welke rechten diegene heeft om bijvoorbeeld alleen mee te kijken of ook mutaties te mogen maken.

 

Veelgestelde vragen - Toekomst

Jazeker! Vindplaatsen en proceduretijden van de vergunningtypen zoals die onder de Omgevingswet vallen, zijn toegevoegd aan de bibliotheek in PermitPower. De nieuwe vergunningen zijn gewoon te selecteren in het vergunningenregister.

In de abonnementsprijzen van PermitPower zijn alle nieuwe ontwikkelingen inbegrepen. Zodra er nieuwe features zijn, dan worden die automatisch in alle projectomgevingen doorgevoerd.

Veelgestelde vragen - Demo en kosten

Ja dat kan! Neem contact op en we richten dit voor je in. Je kunt dan 2 weken testen of deze omgeving jou biedt wat je nodig hebt om over te stappen.

De opstartkosten (inrichten van jouw bedrijfsomgeving) bedragen € 1.500,00.
Daarnaast betaal je een abonnement van € 150,00 per maand, voor 2 gebruikers.
Voor elke extra gebruiker betaal je € 75,00 per maand.

NB: Heb je meer dan 10 gebruikers, neem dan even contact op voor aangepaste prijzen.

Meer weten?

Wil je een demo aanvragen? Of staat jouw vraag er niet tussen? Kom langs of maak digitaal kennis met PermitPower. Neem contact op met Vergunningenkompas (Mariette Zijderveld) of met de support afdeling van Datastorms. Of laat hiernaast je contactgegevens achter.

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Naam